Szolgáltatásaink

TOLÓAJTÓS BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK

A szekrényeket nem csak faltól falig beépített célra használják, hanem lehet ez a szobának egy önálló meghatározó eleme, amely különböző színekben és ajtófrontokban jól variálható. A szekrények külső, belső mérete tetszőlegesen választható, akár 3,2 méter magasságú ajtóval is. A belső elrendezés a megrendelő elképzelése alapján áll össze. Komplett szekrényekre is van igény, ami azt jelenti, hogy van alja, teteje, oldala, hátfala, de praktikusabb és olcsóbb is általában a beépített megoldás, amikor csak a két fal, illetve a mennyezet és a padló határolja a szekrénybelsőt. A faltól falig elhelyezkedő beépített szekrények tökéletes helykihasználást eredményeznek.

A szekrényajtók lehetnek többfélék: bútorlaposak, tükrösek, mint az ezüst, a bronz, a szürke, a zöld és a füstszínű tükör. A tükrök díszítésére lehet kérni egyedi gravírozásokat is. A bútorlapos ajtókhoz bármilyen típusú, színű és anyagú front beépíthető, akár egyszerre több anyag kombinációjával is. Innentől már csak az emberi fantázia szabhat határokat.
Ezen kívül bármilyen egyedi betéttel is gyártunk tolóajtókat: bambuszháncs, bambusz, tengerifű, üveg, tapéta, színezett tükör, átlátszó-, színes-, és savmart üveg.

Az üveg és a tükör biztonsági fóliával van ellátva az esetleges balesetek elkerülése érdekében.
A tükrös tolóajtók lehetnek keretesek illetve rejtett keretesek. A rejtett keretes tolóajtónál szemből teljes tükörfalat kapunk, semmilyen keret nem zavar a visszatükrözött képben.

A látható keret szélessége a tolóajtóknál lehet 2,5 centiméter normál, 3,5 centiméter széles, de akár 6 centiméter extraszéles is.
A szekrény belső kialakításához a következő tartozékok lehetségesek: kihúzható illetve normál akasztórúd, kihúzható polc, fiók, ruhalift, kosarak, nadrágtartó, nyakkendőtartó, cipőtartó, teleszkópos vállfaleemelő, spotlámpa illetve belső világítás. Cégünk a legmodernebb anyagok használatával tervez és kivitelez partnerei számára.

TETŐTÉRI AJTÓK

A tetőterek berendezése sok gondot jelent, hiszen előre gyártott, kész bútorokkal szinte lehetetlen jól kihasználni a rendelkezésre álló tereket. Ennek a problémának a megoldásában nyújtunk segítséget a tetőtéri tolóajtókkal. A tolóajtókkal meg lehet oldani a tetőtéri ferde beépítéseket is, akár úgy, hogy a tolóajtó lesz ferdén kialakítva.

TÉRELVÁLASZTÓ TOLÓAJTÓK

A tolóajtók nem csak a szekrények elé szerelve praktikusak, hanem önmagukban is, térelválasztóként használva. Igényes megoldásokkal készített elhúzható rendszer alkalmazható például a konyha és a szoba vagy étkező elválasztására. A tolóajtó akár kiválthat egy helyiségen lévő beltéri ajtót is például szűk folyosó esetében.

A térelválasztó tolóajtók szerkezete csak annyiban tér el a normál szekrény tolóajtókétól, hogy rejtett görgős a kivitel és így az ajtó mind a két oldalról szép képet mutat.

Lehet kétoldalas tükrös, bútorlapos, matt üveges, színes üveges, átlátszó üveges, bambusz, rattan, nádszövet betétes, de akár a két oldal is eltérhet egymástól.