Konyhabútorok – mert lakásunk lelke a konyha

A konyha nem más mint otthonunk egyik legfontosabb helye, tekinthetjük akár otthonunk lelkének is. Hiszen itt indulnak napjaink, itt a legfinomabb az ebéd, legillatosabb a sütemény és a legfontosabb családi összejövetelek helyszínéül is szolgál. Rohanó mindennapjainkban sajnos egyre gyakrabban az egyetlen hely, ahol a család együtt tölti idejét. Ezért nagyon fontos, hogy konyhánk legfontosabb eleme a konyhabútor minden tekintetben tökéletesen passzoljon mindennapjainkhoz.

Új konyhabútor vásárlásánál nagyon sokféle szempontot kell mérlegelnünk. A lehető legpraktikusabbnak kell lennie és lehetőleg saját igényeink szerint készüljön, hiszen mindenki számára más és más a fontos egy konyhabútor mindennapi használata során.

Minőségi konyhabútorok – mert a szakácsművészet itt kezdődik

Háziasszonyok, kezdő vagy akár profi szakácsok számára is igen bosszantó tud lenni, ha sütés-főzés közben semmit nem találnak, mert nem a megfelelő konyhabútor van a konyhában. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy konyhabútorunkat minden esetben a saját igényeink szerint tervezzük meg, figyelve olyan apróságokra, hogy mint például jobb vagy éppen balkezesek vagyunk. Hiszen egy jól megtervezett és kivitelezett konyhabútor nagymértékben megkönnyíti például egy háromfogásos ebéd elkészítését.

A tökéletes konyhabútor megfelelő méretű és számú tároló hellyel rendelkezik, nincs benne kihasználatlan hely, a szekrények polcok legbelső része is, de még a konyhaszekrény ajtajai is funkciót töltenek be, és nem utolsó sorban könnyen tisztíthatónak és időtállónak is kell lennie. Egy jó konyhabútort tekinthetünk akár kuktának is, aki segít minket sütés-főzés során és nem utolsó sorban tökéletesen tükrözi egyéniségünket és beleillik lakásunk összhangjába.

Konyhabútor – az Ön igényeire szabva

Cégünk megbízható és tapasztalt kollégái konyhabútorok tervezése során előzetes díjmentes  helyszíni felmérést biztosítanak. Vásárlóink egyedi elképzelései alapján készült terveket pedig 2D bútortervező szoftver segítségével modellezik, ahol méretarányos képet kaphatunk álmaink konyhabútoráról elöl-, felül- és oldalnézetből egyaránt, így már a konyhabútor elkészülte előtt láthatjuk, hogyan is fog kinézni álmaink konyhája.

Konyhabútor választékunkat is a magas minőségű bútorok jellemzik, kínálatunkban megtalálhatóak a modern, klasszikus konyhabútorok mellett a minimál desing és a blokk konyhabútorok egyaránt.

 

Elgondolkodtató, hogy a régi és a mai modern konyhák mennyit változtak. Óriási alakulásokon ment keresztül. Ahogy változik a világ úgy változik a környezetünk is. Egy valami viszont nem formálódott, ahogy régen, úgy most is a konyha központi eleme a háznak, ahol rengeteg időt töltünk még a mai napig. A régi konyha egyik centrális bútordarabja az asztal volt. Ezt a helyiséget külön építették a szobáktól. Nem volt felszerelve szag elszívóval, nem voltak nagyobb beépített konyhabútorok, robotgépek, vagy mosogatógép sem. A régebbi berendezések kisebbek voltak és nem tartalmaztak annyi tároló részt. A fontosabb eszközöket a falon tárolták, hogy közel legyen, vagy az előtérben tárolták, ahol éppen volt üres hely. Első ránézésre zsúfoltabbak voltak, de a rend és a praktikum akkor is fontos volt.

Az idő múlásával a konyha egy légtérbe került a nappalival, ezért fontossá vált a rend és az esztétikum is. Ma már inkább elrejtjük a tárgyakat, az okos gépeket, eszközöket a konyhabútorok mögé. A modernitás magával hozta letisztultabb és egyszerűbb lakberendezési ötleteket, létrejött egy hármas előtér a konyha, az étkező és a nappali kombinálásával. A tudatosságot, az esztétikumot és az egyediséget szem előtt tartva cégünk tudatosan építi meg bútorait, ahhoz a stílushoz és igényhez igazodva, amit Ön megálmodott. Ha kell akkor vidéki hangulatot vagy amerikai modern verziót tervez meg minden egyes ügyfelünk számára.

Modern vagy rusztikus? Fényes vagy matt? Világos vagy sötét konyhabútorok?

Mit szeretnénk az álomkonyhákban nap mint nap látni? Milyen konyhabútor kell nekem? Tegyük fel ezeket a kérdéseket, gondoljuk végig alaposan. Egy konyhát akár 10-20 éven keresztül nap, mint nap használunk. Ezért fontos, hogy legyen elegendő hely az edényeknek, okos berendezéseknek, a nem kívánt dolgokat mélyen el tudjuk rejteni, a kész ételeknek, a fűszereknek és persze nem utolsó sorban, hogy elegendő hely legyen nem csak egy, hanem akár két ember számára is a konyhában. Most képzeljük el egymagunkat, amint épp a reggeli kávét iszogatjuk, vagy a vasárnapi ebédet készítjük elő a főzéshez. Milyen szívet melengettető látvány az évek óta dédelgetett álmot a szemünk előtt látni!? Mennyi minden kell ahhoz, hogy az álmot valósággá tegyük!? Egyetlen kis apró fűszerezés. A mi szaktudásunk és hozzáértésünk! Kollégáink egyedi elképzelések alapján, el egy szoftver segítségével készülnek a konyhabútorok. Egy díjmentes helyszíni felmérés során, minden apró részletet, csavart, szöget megtervezünk az Ön kérése alapján együtt, közösen kiválasztjuk a megfelelő stílust, színt, anyagot, hogy a család minden egyes tagja élvezhesse a konyhában készülő ételek tökéletes ízkavalkádját.

Testre szabott konyhabútorok – könnyebb sütés-főzés

A konyhai tevékenykedésben elég könnyű balesetet szenvedni. A megoldás azonban egyszerű. A titok nyitja, egy jól megtervezett konya, azért, hogy jobban használjuk ki a teret és az egyes felületeket. A dekoratív megjelenésen kívül számos extrával felszerelt, ami praktikus is egyben. A jól kialakított konyhabútorok nagy segítségünkre lehetnek a mindennapos sütés, főzés és tárolásban. A kényelmes használatot szolgálva. A vastag munkalapok nagy teherbírású, időt álló részét képezik a konyhabútoroknak. A fiókok teljes kihúzású fiók csúszóval felszereltek, így kényelmes és funkcionális tárolást tesznek lehetővé az evőeszközök, fűszerek, és egyéb konyhai eszközök számára. Az optimális tárolási lehetőséget kihasználva tárolókkal, szemetessel ellátott részekkel, a polcok stabilitást és tartósságot biztosítva a konyhabútoroknak.