Kellékek, szerelvények

Kellékek, szerelvények – apró részletekben rejtőző remek megoldások

Bútoraink tervezése során nem elegendő csupán azok külső megjelenésére, illetve belső elrendezésére hangsúlyt fektetnünk, egy tökéletes bútor megalkotásához elengedhetetlenül fontos a különféle bútor kellékekre, szerelvényekre is összpontosítanunk. Ezek teszik teljessé bútorainkat, hozzájárulnak megrendelőink igényeihez leginkább passzoló enteriőr kialakításához.

Cégünk által gyártott minden egyes bútor gyártása során kizárólag a legjobb minőségű kellékeket, szerelvényeket alkalmazzuk, legyen szó akár konyhaszekrényről, akár gardrobe szekrényről vagy éppen előszoba bútorról.

Kellékek, szerelvények – hab a tortán

A bútorgyártás folyamata során felhasznált kellékekre, szerelvényekre akár úgy is tekinthetünk, mint egy-egy ékszerre, mellyel tökéletessé tehetjük öltözékünket, egy-egy jól megválasztott kiegészítővel ugyanígy varázsolhatjuk tökéletessé bútorainkat. Bútor kellékek, szerelvények között megtalálhatjuk, azokat amelyek növelik egy-egy bútordarab esztétikai értékét, ebbe a csoportba sorolhatjuk például a különféle fogantyúkat, fogasokat vagy gombokat.

Fiókoknál, szekrényajtóknál használt kellékek, szerelvények közé tartozó fogantyúk nagyon sokféle anyagból készülhetnek, egyszerű fából vagy műanyagból készült darabok mellett választhatunk üveg, kerámia, fém vagy éppen ásványokkal, kristályokkal díszített fogantyúkat is, de akár ezek kombinációjából is készülhetnek a bútor stílusának megfelelően.

Kellékek, szerelvények – extra megoldások, prémium minőség

Beépített és gardrobe szekrényeink, illetve egyéb bútoraink kiegészítőjeként megrendelőinknek lehetőségük van többféle bútor kellék, szerelvény közül választani, amelyek segítségével még inkább növelhetjük bútoraink praktikusságát. Ilyen kellékek, szerelvények lehetnek például a ruhalift, kihúzható nadrág, nyakkendő vagy övtartó, de a kihúzható vasalódeszkát is ide sorolhatjuk.

Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal bírnak, kizárólag minőségi alapanyagokat használnak fel, ez vonatkozik bútoraink gyártása során felhasznált kellékekre, szerelvényekre is. Többek között az alábbi szerelvénygyártók által készített kellékeket, szerelvényeket alkalmazzuk: Forest, Blum, Hafele.

Különféle bútorok készítése során felhasznált kellékek, szerelvények másik fontos csoportjába azok az eszközök sorolhatóak, amelyek nem feltétlenül szépségük miatt kerülnek beépítésre, hanem inkább funkciójuk miatt. Ezek leggyakrabban a bútorok megfelelő működését hivatottak szolgálni, ide sorolhatjuk a teljesség igénye nélkül az alábbiakat: csuklópánt, ajtóvezető sín, görgők, sínek és profilok, porfogó kefe, fogantyú profil vagy éppen a fiókok, ajtók nyitását és zárását megkönnyítő vasalatok.

 

Az ördög a részletekben rejlik

Minden egyes elem lényeges funkciót kap. Ahogyan a kád, a zuhanyzó fülke, a kanapé, a szőnyeg ugyan olyan kiemelt szerepe van a bútor kellékeknek, szerelvényeknek. A dekorációról sem érdemes elfeledkezni, mint például a növények, a dísztárgyak vagy akár a képek. De hiába a tökéletes szaniter, a stílusos padló, fal, ha az apró sokszor elhanyagolt részletek hibáznak otthonunk nem lesz az igazi.

A tároló szekrény az a bútordarab, ami nem maradhat ki a lakás felszerlelései közül. Az elsődleges elv pedig a praktikusság. A háztartásban számtalan olyan eszköz, kellék halmozódnak fel, és az esetek többségében ezek a tárgyak nincsenek mindennapos használatban. Egy tároló láda egyszerűen felhajtható, nem vesz el egyetlen centit sem. A fiókokkal ellátott bútorok megannyi textíliát, tárgyat, eszközt, kiegészítőt elnyelhet, így kifelé gyakorlatilag észrevétlen marad a kíváncsi szemek elől. Mivel ez markánsan meghatározó berendezési tárgyról van szó, így nem mindegy, hogy milyen stílusjegyek testesítik meg, milyen kellékekkel, szerelvényekkel látjuk el a tökéletes összhatás elérése érdekében.

Az „i” – re a pont – bútor kellékek, szerelvények

A fogantyúk bútorunk egy legmeghatározóbb kiegészítője, ez a termék teszi fel az „i” – re a pontot. Habár apróságnak tűnhet, de meghatározza szekrényeink kinézetét. Egy szögletes vonalvezetésű bútor, fogantyú nélkül csak egy üres doboz volna, de a bútorfogantyúval egy egyedi külsejű, szép elem lesz. De ha rosszul választunk a fogantyúval akár a teljes arculatot is elronthatjuk.

Ezek is többféle anyagból készülhetnek, mint a szekrények. Lehetnek műanyag, alumínium, fa, fém, valamint ezek kombinációja. Fontos, hogy kézzel fogható és stílusos legyen. Figyelembe kell venni azt is, hogy ez a legsérülékenyebb rész. Ha olyat választunk, melynek éle durva, kilógó, akkor kezünket beüthetjük, vagy ki is szakíthatja ruhánkat. Így vegyük figyelembe ezeket a tényezőket is. Ezen kívül számos olyan szempont merülhet fel, amelyek fontosak lehetnek. A tényezőket a vásárlónak kell felismernie, és ez alapján meghatározni az igényeket.

Persze mindig felmerül az örökös kérdés. Használhatóság vagy esztétikum? Nem csak fogantyúk, hanem egyéb kiegészítők, bútor kellékek, szerelvények hatalmas kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Így nem kell kompromisszumot kötnünk magunkkal, hiszen bárki megtalálja a számára tökéletes és egyedi bútorának díszét.

Minden, ami a tökéletességhez kell!

Kínálatunkban megtalálhatók vasalatok, pántrendszerek, egyedi fiók elemek, elektronikus és mechanikus nyitás rásegítés, vezetősín rendszerek, belső elosztó elemek, bútorajtók tartozékai, fogasok, díszlécek, fogantyúk, bútorpántok, szekrénylábak, élzárók. Keressen bennünket bármely elérhetőségünkön, egyeztessen időpontot és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül elvégzik a helyszíni felmérést, majd egyedi, versenyképes árajánlatot készítünk Önnek.

Cégünk bútorok készítésén kívül bútor kellékek, szerelvények kereskedésével is foglalkozik. Tudjuk, hogy egy precízen megtervezett és porfin összeállított, kivitelezett bútorok harmonikusan illeszkednek a belsőtérbe. Az a célunk, hogy az egyedi készítésű szekrények mellé, bútor kellékek, szerelvények széles választékát kínáljuk fel Önnek, mindezt versenyképes áron, kiváló minőséggel és rugalmas lehetőségekkel.