Gardrobe szekrények

Gardrobe szekrények – minden nő álma

Titokban minden nő egy saját gardrobe szobáról vagy legalább egy tökéletes gardrobe szekrényről álmodozik, ahol minden egyes ruhadarabnak, cipellőnek, táskának, kendőnek és sálnak megvan a saját helye, ugyanakkor jól átlátható és rendszerezhetőek a benne tárolt holmik.

Az optimális gardrobe szekrény megtervezésében óriási segítséget nyújtanak szakképzett kollégáink, hiszen a segítségükkel nincs szükség méricskélésre, találgatásokra, hogy illik-e az adott helyiségbe az áhított szekrény, befér-e egyáltalán oda ahová tenni szeretnénk. Hiszen minden egyes gardrobe szekrény elkészítése előtt kollégáink az ország egész területén, de akár külföldön is az Ön otthonában díjmentesen felmérést biztosítanak, illetve 2D bútortervező szoftver segítségével már a bútor elkészülte előtt láthatjuk, hogy hogyan is fog kinézni az adott környezetben az új gardrobe szekrényünk elöl-, felül- és oldalnézetből egyaránt.

Gardrobe szekrények – számtalan megoldás

Gardrobe szekrényeinket is többféle kivitelben gyártjuk, toló- és nyílóajtóval egyaránt, különféle méretben és számtalan kivitelben elérhetőek, vásárlóink igényeire szabva, készülhetnek akár lakkozott vagy magasfényű, de furnérozott felülettel is.

A gardrobe szekrények ma már szinte felváltották a ruhásszekrényeket, hiszen nincsenek kihasználatlan felületek, megfelelő polcokkal, fiókokkal, akasztókkal felvértezve tökéletes tárolóeszközzé varázsolhatjuk, gardrobe szekrényeinket akár nappalinkban vagy éppen hálószobánkban is elhelyezhetjük.

Gardrobe szekrények – fény a legalsó polcon is

Önnel is biztosan előfordult már néhányszor, hogy nem talált valami apróságot, ám ugyanakkor fontos dolgot valamelyik szekrénye mélyén. Jó hírünk van, nincs többé kellemetlen keresgélés, hiszen gardrobe szekrényeink megvilágításához energiatakarékos, modern LED technológiát használunk. Melyeket esztétikusan beépítünk megrendelőink igényei szerint akár a gardrobe szekrények polcába, válaszfalakba, fiókok fölötti polc aljába, mindezek növelik szekrényeink praktikusságát.

Gardrobe szekrények – hab a tortán

Megrendelőink elképzelései szerint gyártott gardrobe szekrényeinkhez az alábbi kiegészítőket ajánljuk, melyeknek segítségével még tökéletesebbé varázsolhatjuk elkészült bútorunkat:

 • akasztórúd
 • teleszkópos vállfa emelő
 • ruhalift
 • kihúzható vállfatartó
 • kihúzható öv és nyakkendő tartó
 • kihúzható nadrágtartó
 • kihúzható polc
 • króm kosár
 • kihúzható vasalódeszka
 • vasaló és gégecső tartó

A gardrob szekrények valóban jobbak egy konfekció-szekrénynél?

Erre a kérdésre a válasz biztosan igen, akiknek már volt egyedi tervezésű, kivitelezésű gardrobe szekrénye. Reménykedünk, hogy rá találnak azok az emberek is a mi cégünkre, akik, eddig csak sima bútorboltba jártak sablon termékeket vásárolni. Hiszen mi életre keltjük, megtervezzük és megalkotjuk, azokat a bútorokat, amikről eddig csak álmodott. Általunk felfedezhetik az egyediség előnyeit, rejtett funkcióit. Az utóbbi talán az egyik legfontosabb tényező a család esetében. A rengeteg ruha, cipő, táska, és nagyobb helyet foglaló ágyneműk számára is lehetőség van. Ezért is nagyon fontos a hely maximális kihasználhatósága és a praktikusság.

Akár nagy vagy kis alapterületű helyiségről legyen szó, az elsődleges szempont az optimális tárolás és helykihasználás mind a kettő esetében. Ez könnyen és gyorsan megoldható egy jól megtervezett gardrob szekrény segítségével. Az egyedi tervezésű gardrobe szekrények egyik legnagyobb előnye, hogy minden egyes centimétert alaposan ki lehet használni. Egy-egy speciális elem beépítése, a rekeszek típusa és elhelyezkedése is a megrendelővel közösen készül el.

Komplett gardrobe szekrények

A legtöbb gardrobe szekrények jellemzői, hogy komplett, vagyis önálló bútorként funkcionálnak, rendelkeznek hátfallal is. Az előnye, hogy egy költözés alkalmával, elvihető vagy akár másik helyen is összeállítható. A gardrobe szekrények belsejét korpuszokból, vagyis dobozokból építjük, ami megakadályozza a por lerakódását a szekrénybe. Ez különösen fontos, olyan emberek számára, akik valamilyen allergiában szenvednek.

De a gardrobe szekrényeknek létezik egy másik fajtája is. Mely szerkezetét tekintve könnyített, ami annyit takar, hogy nincs se hátfala, alja és teteje. A tolóajtó sín a mennyezetre és a plafonra van rögzítve. Ez a fajta megoldás, körülbelül 50%-os anyag megtakarítást tesz lehetővé. Másik nagy előnye, hogy a hálószoba megőrizheti eredeti funkcióját, rengeteg teret nyerve azzal, hogy a gardrobe szekrényeket egy külön helyiségben helyezzük el. Így minden ruhadarab, cipő, egyetlen helyen lesz, rendezett formában, ezzel segítve a reggeli öltözködés megkönnyítését. Kényelmesen elfér a zakó, a nadrág, a tiszta, vasalt ingek, nyakkendők, ékszerek, órák. Nincs szükség külön ajtófrontra, a nyitott polcok segítségével könnyen megtaláljuk, amit keresünk.

Az elrendezésen kívül gondolni kell a megfelelő mennyiségű fény biztosításáról is és persze ne feledkezzünk meg a türkörről sem. A beépített lámpák segítségével nem kell botorkálni a sötétben, valamint megadja a kellő hangulatvilágítást is. A világítás ereje, pedig mindig pont olyan erős, hogy a ruhák színei tisztán látszódjanak, így segítve az összeválogatást.

Gardrobe szekrények tökéletesítése

Az egyedileg gyártott gardrobe szekrények további kiegészítése lehetséges, melynek segítségével maximálisan ki tudjuk használni a helység adta lehetőségeket.

 • Akasztórúd
 • Teleszkópos vállfa emelő
 • Ruhalift
 • Kihúzható vállfatartó
 • Kihúzható öv és nyakkendő tartó
 • Nadrágtartó
 • Kihúzható polcok
 • Króm kosár
 • Vasalódeszka
 • Vasaló és gégecső tartó

A gardrobe szekrények tervezésében, minden egyes apró részlet kidolgozásában szakképzett kollégáink segítséget nyújtanak Önnek. A legjobb szekrények a legjobb helyről. Az általunk készített bútorok garantált helyet biztosítanak ruháinak, a vállfatartóknak, az akasztórudaknak, polcoknak, fiókoknak, bőséges teret mindennek, amit szeretne, hogy egy helye legyen! A tolóajtós gardrobe szekrények nyitásakor nem vesz el felesleges helyet a szobából, tükörrel kombinálva pedig egy extra funkciót kapunk. A lapokat méretre vágva szállítjuk ki, építjük be, így nem kell szenvedni a becipelésével és az órákig tartó, néha bonyolult utasítások követésével! Rendelje meg a gardrobe szekrényt a megbízható helyről, minőségi garanciával, kockázat mentesen.