Fürdőszoba bútorok

Egyedi igényekre szabott fürdőszoba bútorok – mert az igazi wellness otthon kezdődik

Ki ne szeretne elmerülni egy kád forró vízben egy hosszú nap után? Ahol teljes nyugalomban relaxálhatunk, kipihenhetjük a nap fáradalmait, energiával töltődhetünk fel. Mindezt tehetjük egy olyan fürdőszobában ahol teljes összhangot teremtünk a padló- és falburkolatok, valamint a fürdőszoba bútor között egyaránt.

Egy jól megtervezett és kivitelezett fürdőszoba bútor segítségével igazi wellness hangulatot teremthetünk lakásunk egyik legintimebb helyiségében. Az esztétikai szempontok mellett nagyon fontos egy fürdőszoba bútor esetében is a praktikusság és a könnyű tisztíthatóság.

Fürdőszoba bútorok – mert mindenki máshogy szereti

Legyen szó akár egy aprócska fürdőszobáról, akár egy nagy családi fürdőről munkatársaink maximális segítséget nyújtanak vásárlóink számára, hogy a számukra lehető legjobb fürdőszoba bútor kerülhessen az otthonukba.

Cégünk közel két évtizedes fennállása óta foglalkozik többek között fürdőszoba bútorok gyártásával, termékpalettánkon vásárlóink megtalálhatják az elképzelésüknek leginkább megfelelő fürdőszoba bútort, legyen szó akár egy klasszikus, akár egy modern fürdőszobáról.

Fürdőszoba bútoraink gyártása során is kiemelten nagy hangsúly fektetünk a felhasznált alapanyagok magas minőségére, illetve széles szín és mintaválasztékot biztosítunk ügyfeleink számára, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő fürdőszoba bútort. Az elérhető szín és anyagminták megtekinthetőek honlapunkon, vagy pedig irodánkban egyaránt.

Fürdőszoba bútorok – számtalan variációban

Fürdőszobánkat, ugyanúgy akár a lakás többi helyiségét különféle módokon rendezhetjük be. Berendezéséhez használhatunk például a padló vagy falburkolattal harmonizáló, egy-egy különálló bútordarabokat, de akár egy komplex fürdőszoba bútor segítségével is megteremhetjük a tökéletes fürdőszobát családunk részére.

Szinte minden bútordarabnál, így a fürdőszoba bútoroknál is elengedhetetlenül fontos szempont a funkcionalitás, hiszen segítségükkel nem a mosdó vagy kád szélén sorakoznak a tisztálkodó és pipere szerek, hanem az arra alkalmas jól megtervezett polcok, fiókok segítenek rendszerezni a fürdőszobában található dolgokat. Fürdőszoba bútorainknál lehetőség van modern LED bútorvilágítás beépítésére is.

Fürdőszoba bútoraink esetén is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mely tartalmazza a helyszíni felmérés, tervezés mellett a tapasztalt szakembereink által elkészült bútor beszerelését is.

Mint minden egyes helyiségben, úgy a fürdőszobában is törekedni kell az összhangra, hogy a fürdőszoba bútorok ne csak egymással, hanem az otthon hangulatával is harmonizáljanak. A fürdőszoba esetében az alapanyag sokkal fontosabb tényező. Fontos, hogy ellenálljon, a helyiségben uralkodó páratartalomnak és a víznek. Ezért sokan választják a műanyag, fém üveg vagy épp a gránit elemekből készült komponenseket. Azonban egyik sem képes azt a természetes és meleg hatást visszaadni, mint a fa. Viszont, a víz és a pára hatására megdagadhat, megrepedhet. Ez persze nem azt jelenti, hogy teljesen le kell mondani a fából készült fürdőszoba bútorokról, csupán szükséges az a felületkezelés, hogy azok megfelelő vízzáró képességre tegyenek szert. A legproblémásabb részek a bútor lezáró részei, hiszen a legkönnyebben így tud a víz beszivárogni a fa szerkezetébe. A végeket ezért, műanyag fólia réteggel látjuk el, ezzel megakadályozva a károkat a bútor korpuszában. A legtöbb hatásnak mégis a munka pultja van kitéve és a csap körüli rész. Ezek a részek elég sűrű használatba vanna, a legtöbb víz éri közvetlenül. De persze, mint mindenre erre is megvan a tökéletese megoldás. Pont ezért, keményfából készül, melyre pác réteg, plusz két lak réteg is felkerül. A másik praktikus megoldás a fóliával ellátott lapok.

A legtöbb ember teljesen megvan győződve arról, hogy egy kisebb méretű fürdőszoba esetén az egyedi fürdőszoba bútorok teljesen kizárható tényező. Ez óriási tévhit. Az egyedi fürdőszoba bútorok egyik feladata, hogy a rendelkezésre álló helyet a legoptimálisabban használja ki, a saját egyedi stílusunkat, elképzeléseinket figyelembe véve. A megfelelő méretű és helyre felszerelt tükrökkel akár növelhetjük optikailag a belső teret. A fürdőszobák esetében gyakran találkozunk olyannal, amikor a WC is ebben a helyiségben található. Viszont arra senki sem gondol, hogy az egyedileg kialakított fürdőszoba bútorok akár térelválasztóként is szolgálhatnak. A bútor csap alatti része, arra is kiváló, hogy a csöveket elrejtsük vele. Ha már itt tartunk, akkor ne felejtsük meg említeni, hogy arra is tökéletesen alkalmas, hogy egy bojlert százszázalékoson elrejtsünk az egyedi készítésű fürdőszoba bútorokkal.

Főszerepben a mosdó

Akárki is térjen be a fürdőszobába, a tekintetet rögtön a mosdó felé fogja irányítani. Ennek a formája határozza meg az egész fürdőszoba hangulatát. Ma már rengeteg választék megtalálható a piacon, a különböző anyagoktól, a formáig melynek beépítése más-más módon történik. Sok esetben utólag derül ki, hogy rossz darabra esett a választás. A beépíthető mosdó vétel a legfontosabb feladata az, milyen magasra szeretnénk beszerelni, hogy a család minden egyes tagjának elérhető legyen. Ha ez megvan akkor jöhet a fürdőszoba többi része. Így könnyebb lesz a tükrös szekrényt fölé helyezni, és fürdőszoba bútorokat is hozzá alakítani, pontos méretre szabni, megspórolva időt és nem kevés pénzt is.

Az egyik sarokban az egyéni a másikban a sablon

Amennyiben komplett bútor megvásárlása mellett döntünk, melyet bármely barkácsáruházban megvásárolhatunk, akkor érdemes tudni, hogy mit is foglal magában. A legtöbb esetben háromféle bútort tartalmaz. Az egyik egy keskeny zárt, vagy nyitott ajtós álló polc, egy mosdó alatti szerkény, és egy tükröt polccal, szekrénnyel, vagy épp önmagában. Ha végig gondoljuk, egy négy fős család esetében, vajon mi fér bele!? A samponon, tusfürdőn, egyéb tisztító szereken kívül szinte nem sok minden. Ezért fontos, hogy olyan fürdőszoba bútorokkal szereljük fel ezt a helyiséget is, hogy minden kelléket kényelmesen tudjunk tárolni. A külső megjelenést, hangulatot nem csak színekkel vadíthatjuk meg, hanem lehetőség szerint LED bútorvilágítással is. Így általunk készített fürdőszoba bútorok nem sablonos termékek, hanem minden esetben egyedi igények szerint készülne. Ezen kívül az ingyenes helyszíni felmérés végeztével egy látvány tervet készítünk, majd be is szereljünk Önnek.