Bútor LED világítások

Bútor LED világítások – fényt viszünk az életébe

Biztosan önnel is előfordult már, hogy nem talált meg valamit gardrobe szekrénye mélyén, így a teljes szekrény tartalmát ki kellett pakolnia vagy éppen zseblámpára volt szükség mire meglett az akkor épp elveszettnek hitt ruhadarab. Erre a problémára jelent tökéletes megoldást a bútor LED világítások alkalmazása.

Bútor LED világításokra nem csupán bútoraink egyik hasznos kiegészítőjének tekinthetünk, hanem  egy olyan modern technológiaként is, amellyel energiát takaríthatunk mag.

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a különféle környezetkímélő megoldások az élet minden egyes területén, bútoraink esetében ennek egyik alternatív módja lehet a bútor LED világítások beépítése. Pozitív tulajdonságai között megemlíthetjük még a LED világítások hosszú élettartamát, illetve alacsony fogyasztását is, mindezek mellett egyenletes, homogén fényt biztosítanak, így akár vitrinekben is tökéletes megoldás lehet dísztárgyaink kiemelésére.

Cégünk közel húsz éves fennállása biztosítja megrendelőink számára, hogy bútorainkat megbízható és tapasztalt kollégáink készítik el a legmodernebb technológiák alkalmazásával. Mindezek mellett ingyenes helyszíni felmérést, beszerelést és szakmai tanácsadást biztosítunk vásárlóink számára, bútor LED világításokkal ellátott bútorok gyártása során is.

Bútor LED világítások – akár minden bútordarabhoz

Minden általunk készített bútorba lehetőség van különféle bútor LED világítások beépítésére, a lakás minden helyiségében. Beépítésre kerülhetnek akár előszoba, konyha vagy éppen fürdőszoba bútorok esetében is, de hasznos kiegészítője lehet beépített vagy pedig gardrobe szekrényeink egyaránt.

Bútor LED világításaink többféle képpen kerülhetnek kialakításra, készülhetnek bemart technikával, amikor a szekrények polcába, válaszfalakba vagy éppen munkalapba, konyhai felső szekrény fenéklapjába kerülnek elhelyezésre egy bemart profil segítségével. Illetve külső LED profil felhasználásával is megvilágíthatjuk bútorainkat. A bútor LED világítások készülhetnek külön kapcsolóval, vagy pedig a szekrényajtók, fiókok kinyitásával automatikusan működésbe léphetnek megrendelőink kérésének megfelelően.

Nappali vagy konyhabútorok esetében gyakran alkalmazzuk üvegpolcok esetében a kiegészítő bútor LED világítások azon verzióját, amikor a LED magára az üveges polcra van szerelve. Bútoraink LED világítása tökéletesen funkcionálhat hangulatfényként is, illetve különleges dekorációs eleme lehet bútorainknak.

 

Lámpákban rejlő lehetőségek

Otthonunk hangulatát nemcsak esztétikus bútorok és textíliák határozzák meg, hanem a fényforrások is. A világító berendezések helyének meghatározásakor többféle szempontot kell figyelembe venni. A design és a dekoráció mellett a praktikusságra is törekedni kell. Bútor LED világítások beépítése számos megoldást kínál, számos előnnyel jár. Vitrinben tárgyak megvilágítása egyáltalán nem károsítja, fakítja a színét. Hosszú élettartam, alacsony fogyasztás jellemzi, flexibilis pozícióba állíthatók, különböző helyre szerelve, különböző funkciót és szerepet betöltve különböző helyiségekben.

Hangulatos konyha

Sokan vagyunk, akik szeretik a kulturális élvezeteket és szívesesen lepjük meg párunkat, családtagjainkat ízléses fogásokkal. Akár órákra is képesek vagyunk a konyhába tevékenykedni, melyhez elengedhetetlen a megfelelő fényviszony kialakítása. A fő fényforrás mellett szükség lehet a konyhabútor extra világítására is. Ezt egyszerűen és könnyen, a bútor aljára, csap fölé szerelhető LED világítások segítségével érhetjük el. Ez a fajta megoldás ma már nagy népszerűségnek örvend, melyek hosszú élettartamuk mellett, alacsony energiafogyasztásúak.

A konyha berendezési stílusa alapján eldönthetjük, hogy milyen megoldással egészítjük ki a már meglévő fényforrásokat. Egy modern konyhában előnyös fehér LED világítást választani, egy rusztikusabb, fából készült helyiségbe melegebb fényű világítás praktikusabb. A megfelelő színek kiválasztásával egyedivé tehetjük konyhánkat.

A bútor LED világítások a lakás más pontjain is kimeríthetetlenek, így nem csak konyhánkban, hanem megannyi ponton elhelyezhetjük. Sokoldalúságának köszönhetően elegánssá varázsolhatjuk nappalinkat, romantikus hangulatúvá a hálószobánkat vagy fürdőszobánkat.  A fürdőszobában a bútor LED világítások elhelyezésénél kiemelten fontos, hogy mindig ügyeljünk a biztonságra!

Fény a sötétségben

Mindenkivel előfordult már, hogy nem találta a kedvenc ruháját. Ma már többféle megoldás létezik, hogy ne kelljen a sötét gardróbszerkényben turkálni. De itt is fontos a biztonságot szem előtt tartani, így mi mindig ügyelünk arra, hogy szakszerű megoldásokkal helyezzük el.

Nyugalom szigete

Minden lakásban találunk olyan helyiséget, ahová akár késő este is elvonulhatunk, ha befejezetlen munkánk akad. Sokszor olyankor is tevékenykedünk, amikor már más mély álomba szenderült és nem szeretnénk felébreszteni, vagy csak meginni egy pohár bort egy hosszú nap után, hallgatni egy kellemes zenét, kikapcsolódni és élvezni a színek harmóniáját. Nappali vagy dolgozó szobabútor LED világítások kialakítása tökéletes megoldást jelent.

Bohókás nappali

Az üvegpolcos nappali szekrényeket, vitrineket, tárolóbútorokat gyönyörűen kiemelhetjük LED világítások segítségével. Az üveglapok megvilágítása az egész helyiséget elegánsabbá és modernebbé teszi. Különféle színekkel kombinálhatjuk, a meleg és hideg fehérrel elegánsabbá tehetjük helyiségünket, a piros, kék, zöld, sárgafénnyel mókás, bohókás hangulatot varázsolhatunk.

Bármelyiket is választja biztos lehet benne, hogy elnyeri az Ön tetszését. A bútorok LED világítással kombinálva díszesebbé és különlegessé teszi a szekrényeket. A másik érdekessége, hogy több méter hosszúságú, amelynél fogva akár további szerelés-toldás nélkül is beépíthetjük a szekrénybe.

Cégünk húsz éve biztosítja megrendelőink számára, hogy minden egyes termékünket megbízható és tapasztalt kollégáink készítik el a legújabb és legmodernebb technikák alkalmazásával. Kialakításánál is többféle technikát alkalmazunk, mindig egyedi igényekhez igazodva. Bemart technika segítségével beépíthetjük akár munkalapba, vagy szekrények polcaiba. A bútor LED világítások összekapcsolhatók az ajtónyitásával, így a fény automatikusan felkapcsolódik vagy akár külön kapcsolót is kialakíthatunk. Mind-mind apró, ám fontos és lényeges szempont az egyedi bútordarabok gyártása és kialakításakor. Bátran lépjen velünk kapcsolata, amennyiben szakmai tanácsra, konkrét termékre, információra van szüksége. Az árakat, mindig egyedi igényeknek megfelelően készítjük el!