Ajánlatkérés

Méretek: magasság, szélesség, mélység

Nem feltétlenül szükséges, hogy a szekrénynek alja, teteje, hátfala legyen, de ettől függetlenül lehet bármelyik, akár külön-külön is

Fiók

Akasztórúd a hosszú ruháknak, akasztórúd a rövid ruháknak, polcok

Egyéb kiegészítők: ruhalift, kihúzható polc, kihúzható nadrágtartó, kihúzható nyakkendő- és övtartó, kihúzható vasalódeszka, fém kosarak stb.

Ajtók: az ajtó lehet bútorlapos és így megegyezhet a szekrény anyagával, de természetesen lehet tükrös, üveges, bármilyen betétes, stb. Örök garanciás, jó minőségű vasalatok garantálják szekrényében a zajnélküli mozgatást, és akár az önbehúzást is.

Az egyedi tervezésű és gyártású bútor (legyen az tolóajtós vagy nyíló ajtós szekrény) mérete, színe, belső kialakítása az ügyfél igényei alapján készül el.

Egyedi szerelési technikánknak köszönhetően, nem okoz gondot (pl.: költözéskor), a meglévő szekrény új helyre való szállítása és átszerelése.

Előny még az egyedi gyártású bútoroknál, hogy bárhova beépíthetőek (pl.: tetőtérbe, szűk előszoba folyosóra, stb.) így a rendelkezésre álló helyet praktikusan kitöltik.

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Szekrény elhelyezkedése:
Szekrény felépítése: FenéklapTetőlapJobb oldalfalBal oldalfalHátfal

Árajánlat kérés menete:

1. Az árajánlatkéréshez és helyszíni felméréshez kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailen, telefonon vagy a fenti űrlapon keresztül!

2. Tervezéshez, anyag- és színválasztáshoz weboldalunkon található szín és forma minták nyújtanak segítséget. Felmérő kollegánknál minden anyag és színminta megtalálható, így otthonukban tudják a helység adottságainak megfelelően kiválasztani, és megtervezni bútoraikat egyéni igényeik szerint.

3. Az email címünkre küldött méretek, színek és esetleges rajz alapján ingyenes árajánlatot adunk Önnek.

Rendelés menete:

Az árajánlat elfogadása után, a helyszíni felmérés során 50% előleg befizetésével realizálódik a rendelés.