Tükörajtós szekrények

Tükörajtós szekrények – avagy tükör a lakberendezésben

A tükrökről elmondhatjuk, hogy fő funkciójuk mellett, számos más előnnyel is rendelkeznek, így előszeretettel használják szakemberek is egy-egy helyiség vagy lakás berendezése során. Szinte nem is találhatunk olyan aprócska helyiséget, amelyet egy megfelelő méretű és jól elhelyezett tükör segítségével ne tudnánk megnövelni. Illetve olyan helyiségeknél, ahová kevés természetes fény áramlik be, tükrök alkalmazásával világosíthatjuk, tágíthatjuk is a teret. Mindezen tulajdonságokat ötvözve egy jól megtervezett tükörajtós szekrény tökéletes választás lehet, legyen szó akár beépített szekrényről vagy éppen egy tükörajtós gardobe szekrényről.

Tükörajtós szekrények – lakásunk minden pontján

Lakásunk szinte minden egyes helyiségében tökéletes összhangot teremthetünk egy-egy tükörajtós szekrény elhelyezésével, a legkülönbözőbb stílusjegyekkel kombinálva alakíthatjuk ki az egyéniségünkhöz passzoló enteriőrt. Vannak azonban olyan helyiségek, ahol lakberendezők, designerek is előszeretettel alkalmazzák a tükörajtós szekrényeket, ilyen helyiségek például az előszoba, fürdőszoba, de akár a hálószobában is.

Előszobák és közlekedők kiváló darabjai lehetnek a tükörajtós szekrények, ezek a terek általában otthonunk legkisebb helyiségei közé tartoznak. Tükörajtós szekrények és világos színek használatával tágíthatjuk az egyébként szűk tereket, itt leginkább helytakarékossági szempontokból célszerű tolóajtós szekrényeket elhelyeznünk.

Egy csoportba sorolhatjuk a nappaliban vagy hálószobában fellelhető tükörajtós szekrényeket, célszerű ezeket az ablakkal szemben elhelyeznünk, hogy minél több természetes fény juthasson be ezekbe a terekbe. A tükörajtós szekrényeket is szinte minden méretben elkészíthetjük, a megfelelő méretű szekrény kiválasztásában kollégáink maximális segítséget biztosítanak megrendelőink számára az ország egész területén. Teszik mindezt a nálunk megrendelt bútorok esetében díjmentes felmérést biztosításával, valamint tervező program segítségével látványterveket is készíthetnek megrendelőink igényeihez mérten.

Tükörajtós szekrények – a fürdőszobák legpraktikusabb elemei

Talán nincs a világon olyan fürdőszoba, ahol ne találnánk legalább egy darab tükröt, leggyakrabban a mosdó fölött helyezzük el azokat, hiszen itt töltik be leginkább feladatukat mindennapi fürdőszobai rutinunk során. Célszerű a fürdőszobai tárolóinkat ötvözni a tükörrel, ennek legjobb módszere a mosdó fölött elhelyezett tükörajtós szekrény, de akár fürdőszobánk egyéb pontján is alkalmazhatjuk a különböző mérető tükörajtós szekrényeket.