Konyhabútorok – mert lakásunk lelke a konyha

A konyha nem más mint otthonunk egyik legfontosabb helye, tekinthetjük akár otthonunk lelkének is. Hiszen itt indulnak napjaink, itt a legfinomabb az ebéd, legillatosabb a sütemény és a legfontosabb családi összejövetelek helyszínéül is szolgál. Rohanó mindennapjainkban sajnos egyre gyakrabban az egyetlen hely, ahol a család együtt tölti idejét. Ezért nagyon fontos, hogy konyhánk legfontosabb eleme a konyhabútor minden tekintetben tökéletesen passzoljon mindennapjainkhoz.

Új konyhabútor vásárlásánál nagyon sokféle szempontot kell mérlegelnünk. A lehető legpraktikusabbnak kell lennie és lehetőleg saját igényeink szerint készüljön, hiszen mindenki számára más és más a fontos egy konyhabútor mindennapi használata során.

Minőségi konyhabútorok – mert a szakácsművészet itt kezdődik

Háziasszonyok, kezdő vagy akár profi szakácsok számára is igen bosszantó tud lenni, ha sütés-főzés közben semmit nem találnak, mert nem a megfelelő konyhabútor van a konyhában. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy konyhabútorunkat minden esetben a saját igényeink szerint tervezzük meg, figyelve olyan apróságokra, hogy mint például jobb vagy éppen balkezesek vagyunk. Hiszen egy jól megtervezett és kivitelezett konyhabútor nagymértékben megkönnyíti például egy háromfogásos ebéd elkészítését.

A tökéletes konyhabútor megfelelő méretű és számú tároló hellyel rendelkezik, nincs benne kihasználatlan hely, a szekrények polcok legbelső része is, de még a konyhaszekrény ajtajai is funkciót töltenek be, és nem utolsó sorban könnyen tisztíthatónak és időtállónak is kell lennie. Egy jó konyhabútort tekinthetünk akár kuktának is, aki segít minket sütés-főzés során és nem utolsó sorban tökéletesen tükrözi egyéniségünket és beleillik lakásunk összhangjába.

Konyhabútor – az Ön igényeire szabva

Cégünk megbízható és tapasztalt kollégái konyhabútorok tervezése során előzetes díjmentes  helyszíni felmérést biztosítanak. Vásárlóink egyedi elképzelései alapján készült terveket pedig 2D bútortervező szoftver segítségével modellezik, ahol méretarányos képet kaphatunk álmaink konyhabútoráról elöl-, felül- és oldalnézetből egyaránt, így már a konyhabútor elkészülte előtt láthatjuk, hogyan is fog kinézni álmaink konyhája.

Konyhabútor választékunkat is a magas minőségű bútorok jellemzik, kínálatunkban megtalálhatóak a modern, klasszikus konyhabútorok mellett a minimál desing és a blokk konyhabútorok egyaránt.