Gardrobe szekrények

Gardrobe szekrények – minden nő álma

Titokban minden nő egy saját gardrobe szobáról vagy legalább egy tökéletes gardrobe szekrényről álmodozik, ahol minden egyes ruhadarabnak, cipellőnek, táskának, kendőnek és sálnak megvan a saját helye, ugyanakkor jól átlátható és rendszerezhetőek a benne tárolt holmik.

Az optimális gardrobe szekrény megtervezésében óriási segítséget nyújtanak szakképzett kollégáink, hiszen a segítségükkel nincs szükség méricskélésre, találgatásokra, hogy illik-e az adott helyiségbe az áhított szekrény, befér-e egyáltalán oda ahová tenni szeretnénk. Hiszen minden egyes gardrobe szekrény elkészítése előtt kollégáink az ország egész területén, de akár külföldön is az Ön otthonában díjmentesen felmérést biztosítanak, illetve 2D bútortervező szoftver segítségével már a bútor elkészülte előtt láthatjuk, hogy hogyan is fog kinézni az adott környezetben az új gardrobe szekrényünk elöl-, felül- és oldalnézetből egyaránt.

Gardrobe szekrények – számtalan megoldás

Gardrobe szekrényeinket is többféle kivitelben gyártjuk, toló- és nyílóajtóval egyaránt, különféle méretben és számtalan kivitelben elérhetőek, vásárlóink igényeire szabva, készülhetnek akár lakkozott vagy magasfényű, de furnérozott felülettel is.

A gardrobe szekrények ma már szinte felváltották a ruhásszekrényeket, hiszen nincsenek kihasználatlan felületek, megfelelő polcokkal, fiókokkal, akasztókkal felvértezve tökéletes tárolóeszközzé varázsolhatjuk, gardrobe szekrényeinket akár nappalinkban vagy éppen hálószobánkban is elhelyezhetjük.

Gardrobe szekrények – fény a legalsó polcon is

Önnel is biztosan előfordult már néhányszor, hogy nem talált valami apróságot, ám ugyanakkor fontos dolgot valamelyik szekrénye mélyén. Jó hírünk van, nincs többé kellemetlen keresgélés, hiszen gardrobe szekrényeink megvilágításához energiatakarékos, modern LED technológiát használunk. Melyeket esztétikusan beépítünk megrendelőink igényei szerint akár a gardrobe szekrények polcába, válaszfalakba, fiókok fölötti polc aljába, mindezek növelik szekrényeink praktikusságát.

Gardrobe szekrények – hab a tortán

Megrendelőink elképzelései szerint gyártott gardrobe szekrényeinkhez az alábbi kiegészítőket ajánljuk, melyeknek segítségével még tökéletesebbé varázsolhatjuk elkészült bútorunkat:

  • akasztórúd
  • teleszkópos vállfa emelő
  • ruhalift
  • kihúzható vállfatartó
  • kihúzható öv és nyakkendő tartó
  • kihúzható nadrágtartó
  • kihúzható polc
  • króm kosár
  • kihúzható vasalódeszka
  • vasaló és gégecső tartó