Fürdőszoba bútorok

Egyedi igényekre szabott fürdőszoba bútorok – mert az igazi wellness otthon kezdődik

Ki ne szeretne elmerülni egy kád forró vízben egy hosszú nap után? Ahol teljes nyugalomban relaxálhatunk, kipihenhetjük a nap fáradalmait, energiával töltődhetünk fel. Mindezt tehetjük egy olyan fürdőszobában ahol teljes összhangot teremtünk a padló- és falburkolatok, valamint a fürdőszoba bútor között egyaránt.

Egy jól megtervezett és kivitelezett fürdőszoba bútor segítségével igazi wellness hangulatot teremthetünk lakásunk egyik legintimebb helyiségében. Az esztétikai szempontok mellett nagyon fontos egy fürdőszoba bútor esetében is a praktikusság és a könnyű tisztíthatóság.

Fürdőszoba bútorok – mert mindenki máshogy szereti

Legyen szó akár egy aprócska fürdőszobáról, akár egy nagy családi fürdőről munkatársaink maximális segítséget nyújtanak vásárlóink számára, hogy a számukra lehető legjobb fürdőszoba bútor kerülhessen az otthonukba.

Cégünk közel két évtizedes fennállása óta foglalkozik többek között fürdőszoba bútorok gyártásával, termékpalettánkon vásárlóink megtalálhatják az elképzelésüknek leginkább megfelelő fürdőszoba bútort, legyen szó akár egy klasszikus, akár egy modern fürdőszobáról.

Fürdőszoba bútoraink gyártása során is kiemelten nagy hangsúly fektetünk a felhasznált alapanyagok magas minőségére, illetve széles szín és mintaválasztékot biztosítunk ügyfeleink számára, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő fürdőszoba bútort. Az elérhető szín és anyagminták megtekinthetőek honlapunkon, vagy pedig irodánkban egyaránt.

Fürdőszoba bútorok – számtalan variációban

Fürdőszobánkat, ugyanúgy akár a lakás többi helyiségét különféle módokon rendezhetjük be. Berendezéséhez használhatunk például a padló vagy falburkolattal harmonizáló, egy-egy különálló bútordarabokat, de akár egy komplex fürdőszoba bútor segítségével is megteremhetjük a tökéletes fürdőszobát családunk részére.

Szinte minden bútordarabnál, így a fürdőszoba bútoroknál is elengedhetetlenül fontos szempont a funkcionalitás, hiszen segítségükkel nem a mosdó vagy kád szélén sorakoznak a tisztálkodó és pipere szerek, hanem az arra alkalmas jól megtervezett polcok, fiókok segítenek rendszerezni a fürdőszobában található dolgokat. Fürdőszoba bútorainknál lehetőség van modern LED bútorvilágítás beépítésére is.

Fürdőszoba bútoraink esetén is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mely tartalmazza a helyszíni felmérés, tervezés mellett a tapasztalt szakembereink által elkészült bútor beszerelését is.