Előszoba bútorok

Előszoba bútorok –  a tökéletes komornyik

Ahogy emberekkel való találkozás esetén is nagyon fontos, hogy milyen első benyomást szerzünk a másik féllel kapcsolatban, úgy otthonunk első helyisége által nyújtott benyomás is jelentős szereppel bír, vendégek érkezése során, ez a helység pedig nem más mint lakásunk előszobája. Egy jól megválasztott és az ott lakók minden igényét kielégítő előszoba bútor tökéletes fogadást nyújt látogatóink számára.

A tökéletes előszoba bútor megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen sokszor csupán pár négyzetméteres helyiségről van szó, ahol bútorainknak sokféle funkciót kell egyszerre betöltenie, ugyanakkor esztétikusnak is kell lennie, lehetőleg összhangban állva a lakás teljes egészével.

Előszoba bútorok – akár egy kirakós darabjai

Előszobánk berendezésének vannak olyan bútordarabjai, amelyek szinte valamennyi lakásban megtalálhatóak, legyen szó akár panellakásról vagy éppen egy családi házról. Fő bútordaraboknak tekinthetjük például a fogast, cipőtárolót, illetve a tükröt.

Előszoba bútorunkat összeállíthatjuk akár egy-egy egymással harmonizáló, de mégis különálló bútordarabbal, a helyiség méreteihez mérten. Míg az aprócska előszobák talán egyetlen előszoba bútor darabja az úgynevezett előszobafal, amely nem más, mint egy fogassal és tükörrel ellátott tároló szekrény. Ugyanakkor nem kell egy unalmas, semmitmondó bútordarabra gondolnunk, hiszen a felhasznált anyagok színe és struktúrája szinte végtelen számban elérhető.

Nagyobb méretű fogadó helyiségek esetében kicsit tágabb lehetőségünk van, hiszen számos előszoba bútor kollekció közül válogathatunk. Illetve lehetőségünk van egyedi, megrendelőink elképzelései alapján készült előszoba bútort elhelyezni.

Előszoba bútorok készítése során is kizárólag kiváló minőségű anyagokat használunk fel, tervezésben pedig kollégáink nyújtanak segítségét első sorban Vas-, Zala, és Győr-Moson-Sopron megyében, de akár Ausztriában is.

Ugyanúgy, ahogy más bútordarabok esetében is, úgy az előszoba bútorok gyártása során is többféle technológiát alkalmazhatunk. Szekrényeink készülhetnek nyíló vagy tolóajtóval egyaránt, illetve nincs szükségünk plusz tükörre sem, amennyiben egy vagy több szekrényajtót tükrös kivitelben készítünk el. Valamint a modern kornak megfelelően energiatakarékos LED világítást is építhetünk be előszoba bútorunk részeibe, akár csak a tükör környékére, de akár a szekrények belső részébe is.