Bútor LED világítások

Bútor LED világítások – fényt viszünk az életébe

Biztosan önnel is előfordult már, hogy nem talált meg valamit gardrobe szekrénye mélyén, így a teljes szekrény tartalmát ki kellett pakolnia vagy éppen zseblámpára volt szükség mire meglett az akkor épp elveszettnek hitt ruhadarab. Erre a problémára jelent tökéletes megoldást a bútor LED világítások alkalmazása.

Bútor LED világításokra nem csupán bútoraink egyik hasznos kiegészítőjének tekinthetünk, hanem  egy olyan modern technológiaként is, amellyel energiát takaríthatunk mag.

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a különféle környezetkímélő megoldások az élet minden egyes területén, bútoraink esetében ennek egyik alternatív módja lehet a bútor LED világítások beépítése. Pozitív tulajdonságai között megemlíthetjük még a LED világítások hosszú élettartamát, illetve alacsony fogyasztását is, mindezek mellett egyenletes, homogén fényt biztosítanak, így akár vitrinekben is tökéletes megoldás lehet dísztárgyaink kiemelésére.

Cégünk közel húsz éves fennállása biztosítja megrendelőink számára, hogy bútorainkat megbízható és tapasztalt kollégáink készítik el a legmodernebb technológiák alkalmazásával. Mindezek mellett ingyenes helyszíni felmérést, beszerelést és szakmai tanácsadást biztosítunk vásárlóink számára, bútor LED világításokkal ellátott bútorok gyártása során is.

Bútor LED világítások – akár minden bútordarabhoz

Minden általunk készített bútorba lehetőség van különféle bútor LED világítások beépítésére, a lakás minden helyiségében. Beépítésre kerülhetnek akár előszoba, konyha vagy éppen fürdőszoba bútorok esetében is, de hasznos kiegészítője lehet beépített vagy pedig gardrobe szekrényeink egyaránt.

Bútor LED világításaink többféle képpen kerülhetnek kialakításra, készülhetnek bemart technikával, amikor a szekrények polcába, válaszfalakba vagy éppen munkalapba, konyhai felső szekrény fenéklapjába kerülnek elhelyezésre egy bemart profil segítségével. Illetve külső LED profil felhasználásával is megvilágíthatjuk bútorainkat. A bútor LED világítások készülhetnek külön kapcsolóval, vagy pedig a szekrényajtók, fiókok kinyitásával automatikusan működésbe léphetnek megrendelőink kérésének megfelelően.

Nappali vagy konyhabútorok esetében gyakran alkalmazzuk üvegpolcok esetében a kiegészítő bútor LED világítások azon verzióját, amikor a LED magára az üveges polcra van szerelve. Bútoraink LED világítása tökéletesen funkcionálhat hangulatfényként is, illetve különleges dekorációs eleme lehet bútorainknak.