Beépített szekrények

Beépített szekrények – amit többé nem rejtegethetünk

Sokan úgy gondolják, hogy a beépített szekrényeknek nincs egyéb funkciójuk, mint elrejteni mindazt amit el szeretnénk rejteni a kíváncsi szemek elől és segítségükkel a káoszból egy szempillantás alatt rendet varázsolhatunk. Abban egyet érhetünk, hogy viszonylag kis alapterületen egyszerűen és kényelmesen tárolhatunk bennük cipőket, ruhákat, háztartási eszközöket, de akár más bútorokat is.

Ezt a jó tulajdonságukat megőrizték, de manapság már otthonunk talán legpraktikusabb darabjának tekinthetjük beépített szekrényeinket, családunk ezen tagját azonban már nem kell és nem is szabad elrejtenünk. Egy jól megtervezett, az adott helység hangulatához illő, saját ízlésünket tükröző beépített szekrény ugyanis otthonunk akár legszebb darabja is lehet, ebben nyújt segítséget cégünk, hiszen közel két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk a bútorgyártás, így a beépített szekrények gyártása területén is.

Beépített szekrények – saját egyéniséggel

Míg 10-15 évvel ezelőtt szinte ugyanazokat a típusú beépített szekrényeket találhattuk meg valamennyi lakásban, addig ma már jó eséllyel alig találunk két egyformát. Míg korábban magát a szekrényt is szinte próbáltuk elrejteni, addig ma óriási hangsúly is adhatunk neki, de el is rejthetjük, hisz kaméleonként tud beolvadni közvetlen környezetébe.

Bútoraink, így beépített szekrényeink alapanyaga leggyakrabban a laminált forgácslap, mely elérhető végtelen számú színben, mintában és struktúrában. Az elérhető minták megtekinthetőek weboldalunkon található katalógusban, illetve zalaegerszegi irodánkban.

Beépített szekrényeink talán leginkább fókuszban lévő része az ajtófront, mely készülhet többek között laminált forgácslapból, magas fényű bútorlapból, furnéros forgácslapból akár lakkozva akár pácolva. Mindezek mellett készülhetnek a tolóajtó betétek bőrből, üvegből, tükörből, vagy akár a hozott tapétából a teljes összhang elérésé érdekében.

Amennyiben szeretné lecserélni már meglévő beépített szekrényét, vagy éppen most szeretné, ha beköltözne otthonába a tökéletes beépített szekrény keressen fel minket bátran, hiszen bútorainkat egyedi elképzelések alapján, egyedi méretben gyártjuk az Ön igényei szerint. Kollégáink minden esetben – Zalaegerszegtől számított 50 km-es körzeten belül – díjmentes felmérést biztosítanak megrendelőink számára, akár méretarányos látványterveket is készítenek az elképzelt bútorról, hogy beszerelés során se érje Önt kellemetlen meglepetés.